menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

MicroNanoConferentie 2019 @ Utrecht

 • Dit Agenda item is verlopen.
 • Dit Agenda is voorbij.

MicroNanoConferentie 2019 @ Utrecht

december 10, 2019 - december 11, 2019

Op 10 en 11 december vindt in Utrecht de internationale MicroNanoConferentie 2019 plaats – dé conferentie waar industrie en wetenschap bij elkaar komen.

 

De internationale MicroNanoConferentie 2019 richt zich op het Nederlandse en internationale bedrijfsleven, universiteiten en de onderzoekscentra. De conferentie biedt een gelegenheid om deze gebieden bij elkaar te brengen om door middel van samenwerking, kennis en innovatie te stimuleren.

 

Thema’s

Onze thema’s zijn zorgvuldig gekozen en sluiten aan bij de maatschappelijke en economische uitdagingen en missies vastgesteld vanuit de Nederlandse overheid.

 

 • Health & Life science
 • Agro & Food
 • Sustainability & Energy
 • Manufacturing & Engineering

 

Veelbelovende toepassingen zijn bijvoorbeeld:

 • Wat hebben we nodig om een ​​nanodeeltje te produceren dat altijd opnieuw kan worden gebruikt om een ​​afvalvrije circulatie te creëren?
 • Smart farming: hoe laat je een gewas succesvol groeien met zo min mogelijk verspilling en welke sensoren zijn hiervoor nodig?
 • Hoe kunnen productierobots ieder product op maat maken zonder verspilling en voor de scherpste prijs? Welke technieken hebben we nodig voor verbetering en verdere ontwikkeling?
 • Hoe kan uw technologie of onderzoeksgebied helpen bij het in kaart brengen, opruimen en aanpakken van de micro-plastics berg in de wereld?
 • Hoe kan Organ-on-a-Chip een enabling rol spelen bij het opzetten van Personalised Medicine? Hoe ziet het pad naar You-on-a-Chip eruit en hoe kunt u daaraan bijdragen?
 • Hoe kunnen biosensoren voedselveiligheid verbeteren?

Interessante technologieën zijn bijvoorbeeld: fotonica en licht technologieën, nano-, quatum- en digitale technologieën, geavanceerde materialen, chemische technologieën, life science technologieën, engineering-, fabricage technologieën of een andere aansluitende en veelbelovende technologie die hierboven nog niet benoemd is.

 

Call for abstracts

Alle onderwerpen gerelateerd aan micro nano kunnen een abstract indienen, zowel vanuit de industrie als vanuit een academisch perspectief.

De Call 4 abstracts is geopend en hiermede zouden we u graag uit willen nodigen om deel te nemen aan de conferentie door een poster en/of een lezingen abstract in te dienen. Abstracts indienen kan tot vrijdag 6 september 2019. De door de programma commissie geselecteerde abstracts worden op donderdag 10 oktober bekend gemaakt. Voor meer informatie over de abstracts, de voorwaarden en voor het indienen van uw abstract, klik hier. Mocht u vragen hebben, neemt u dan graag contact op met Sharon Tammer, projectmanager MinacNed via sharon@fhi.nl.

 

Programma & Locatie

Kijk hier voor meer informatie over het programma. De internationale MicroNanoConferentie 2019 wordt gehouden in SuperNova Jaarbeurs, Jaarbeursplein in Utrecht.

Gegevens

Begin:
december 10, 2019
Einde:
december 11, 2019
Categorie: