menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Matchmaking studenten en HI bedrijven @ Delft

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Matchmaking studenten en HI bedrijven @ Delft

maart 19, 2019 @ 16:00 - 20:00

Op 19 maart aanstaande organiseert het Young Instrumentation Network (YIN) van HI, samen met studentenvereniging Taylor het event ‘CONNECT’. De centrale vraag is: Hoe houden we talent in de regio? De bedrijven Festo, S&T, Fokker, Pentacon, VSParticle, ISIS, TNO, Amstel Engineering, Lely en Hyperion pitchen hun bedrijf en interessante projecten aan 120-200 studenten van de faculteit Werktuigbouwkunde van de TU Delft.

 

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor 2e jaars MSc studenten High-Tech Engineering (TU Delft) en HI bedrijven (op uitnodiging). YIN vraagt aan u om vanuit uw bedrijf bij voorkeur twee personen af te vaardigen: een ervaren persoon met technische achtergrond, die in detail kan vertellen waar uw bedrijf aan werkt én een junior/ young professional die over zijn/haar ervaringen kan vertellen. Naast matchmaking studenten/bedrijven zijn er ook professoren aanwezig die ook graag kennis maken met de bedrijven. De insteek is dus expliciet geen standaard recruitment-event, het gaat om de inhoud. We vragen u daarom geen HR of marketingmensen af te vaardigen, maar mensen die zelf met de techniek bezig zijn.

 

Programma

Er zijn twee ronden waarbij in elke ronde vijf bedrijven zich aan de studenten presenteren. In de tussentijd krijgen de andere bedrijven een rondleiding over de faculteit, verzorgt door de professoren.

16:00 – 18.00

programma, matchmaking

18:00 – 20:00

informatiemarkt inclusief  een hapje en drankje

 

Locatie

De locatie van CONNECT is: Faculteit Werktuigbouwkunde, TU Delft – Mekelweg 2 in Delft

Gegevens

Datum:
maart 19, 2019
Tijd:
16:00 - 20:00
Categorie:
Hi Event
Agenda Tags:
, , ,

Locatie

Delft