menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Masterclass Robotica in het onderwijs

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Masterclass Robotica in het onderwijs

28 november - 29 november

RoboAcademy wil docenten de kans bieden hun eigen expertise te verdiepen over robotica. Ze laten tijdens de masterclasses op 28 en 29 oktober zien welke robots worden gebruikt in de industrie, maar ook wel robots makkelijk in de klas zijn in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van een collaborative robot (cobot) en een mobiele robot. U leert een Doosan cobot op basisniveau te programmeren en u kunt een eigen mobiele robot met de naam ‘Mirte’ in elkaar zetten. Ook laten we zien welke kansen augmentedvirtual en mixed reality bieden voor het onderwijs.

 

 

Leerlingen / studenten van nu hebben de juiste kennis, vaardigheden en mentaliteit nodig om als toekomstbestendige werknemer aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Veel bedrijven bevinden zich momenteel in een digitale transitie naar de ‘smart industry’ waarbij steeds meer robots zullen worden ingezet. Soms zelfs met behulp van technologieën als Augmented- / Virtual- / Mixed Reality (AR / VR / MR). Het is dus belangrijk om uw leerlingen / studenten alvast kennis te laten maken met deze technologieën.

De masterclass is bedoeld om u te inspireren zelf aan de slag te gaan met robotica in het onderwijs. U heeft dan ook geen voorkennis nodig. De ervaringen die u opdoet zijn interessant voor het voortgezet onderwijs, het mbo en hoger onderwijs.

 

Data

  • Donderdag 28 oktober 9:00-17:00
  • Vrijdag 29 oktober 9:00-17:00

 

Locatie en aanmelden

SAM | XL, Rotterdamseweg 382C, 2629 HG Delft. U kunt zich hier inschrijven voor deze masterclasses.

 

Kosten

€ 820,- ex btw voor 2 dagen (Early Bird Ticket, geldig t/m 13 september)
€ 1100,- ex btw voor 2 dagen

Lunch is inbegrepen.

Gegevens

Begin:
28 november
Einde:
29 november
Categorie:
Site:
https://roboacademy.nl/product/masterclass-robotica-in-het-onderwijs-28-29-oktober/

Organisator

RoboAcademy

Locatie

Delft