menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

KVK Business Challenge HI-tech @ Rotterdam

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

KVK Business Challenge HI-tech @ Rotterdam

november 1, 2018 @ 17:00 - 20:00

HI, Kamer van Koophandel (KVK) en InnovationQuarter hebben hun krachten gebundeld in KVK Business Challenge HI-tech. Doel van dit initiatief is mkb en corporates bij elkaar te brengen om innovatievraagstukken aan te pakken.

 

 

Het startevenement van KVK Business Challenge HI-tech is op donderdag 1 november (17-20 uur) bij de KVK in Rotterdam. Airbus Defense and Space, Krohne Altometer, Lely, Demcon, EMHA, Marflex en HTC Parking delen daar hun technologische uitdaging waarna het online platform wordt geopend. Op YouTube vindt u de video’s met de verschillende uitdagingen van de  deelnemende bedrijven.

 

In de maand november heeft u vervolgens de mogelijkheid om online met de uitdagers te overleggen, ideeën te opperen. Eerdere versies van KVK Business Challenge hebben laten zien dat op het platform een levendige discussie ontstaat als mkb’ers met corporates in gesprek gaan om de vraag uit te diepen en mogelijke ideeën te bespreken. Tenslotte kiest de corporate in december één partij of een combinatie van partijen waarmee ze de oplossing gaat ontwikkelen. HI, Kamer van Koophandel en InnovationQuarter ondersteunen vervolgens bij het omzetten van de wederzijdse intenties in daadwerkelijke samenwerking.

Meld u aan!

Aanmelden voor zowel het startevenement als voor het online platform van KVK Business Challenge HI-tech doet u via Business Challenge HI-tech. Wilt u meer weten over KVK Business Challenge HI-tech of de startbijeenkomst, neemt u dan contact op met Karin Huiberts (HI) via k.huiberts@hollandinstrumentation.nl

 

Gegevens

Datum:
november 1, 2018
Tijd:
17:00 - 20:00
Categorie:
Hi Event

Locatie

KvK Rotterdam
Blaak 40
Rotterdam,
+ Google Maps