menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Jaarsymposium Circulaire Maakindustrie 2021

Jaarsymposium Circulaire Maakindustrie 2021

7 december @ 09:00 - 17:00

Dit jaar vindt de vijfde editie van het symposium Circulaire Maakindustrie plaats. Er wordt ingezoomd op de ontwikkelingen en de successen in de maakindustrie rond circulair ondernemen, en bespreken de toenemende urgentie in een land waar alles stil lijkt te staan met een demissionaire regering. Maar als ondernemer kan je niet stilstaan, want stilstand is achteruitgang en als we buiten de landsgrenzen kijken, zien we Europese richtlijnen, regelgeving en kansen in constante stroom op ons afkomen. Benieuwd wat er allemaal gebeurt, wat ondernemers op zich af zien komen in de nabije toekomst en hoe circulaire maakbedrijven ook juist nu aan de slag kunnen met circulaire economie? Zorg dat u erbij bent op dinsdag 7 december!

 

 

Met de transitie naar een circulaire maakindustrie kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen en aan de duurzame groei van de Nederlandse economie. Niet onbelangrijk, het brengt ook kansen met zich mee voor ondernemers. Zo biedt de transitie perspectief voor een innovatieve en toekomstbestendige maakindustrie. De moeite waar dus om nu de schouders eronder te zetten.

Programma

Programma ochtend

Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein

09:00 uur Start inloop

Meer dan 10 deelsessies over allerlei aspecten van circulair ondernemen: van leerzame inzichten uit onderzoek tot praktische methodieken en financieringsmogelijkheden.

Programma Symposium middag

Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

13:30 uur Start inloop
14:30 uur Opening
14:50 uur Inspirerend keynote
15:10 uur Ronde tafel gesprek ‘Op weg naar een doorbraak voor een circulaire industrie’
15:45 uur Pauze
16:15 uur Circulaire trends en ontwikkelingen in de maakindustrie
17:00 uur Einde symposium en start borrel

Voor wie?

Bent u een ondernemer, business developer of innovatiemanager in de maakindustrie? Oriënteert u zich op circulair ondernemen of zet u al stappen? Tijdens deze vijfde editie van het jaarsymposium nemen ze u mee in kansen en ontwikkelingen op Nederlands en Europees niveau.

 

Meer info en aanmelden

Meer informatie vindt u op de uitgebreide event-pagina of ga naar het inschrijfformulier.

Gegevens

Datum:
7 december
Tijd:
09:00 - 17:00
Categorie:

Organisator

Metaalunie

Locatie

Nieuwegein
[agenda_crm_form]