menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

iTanks Industry Day @ RDM Rotterdam

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

iTanks Industry Day @ RDM Rotterdam

juni 9, 2017 @ 10:00 - 17:00

Op 9 juni organiseert RDM Rotterdam Industry Day. De Industry Day vindt plaats in de RDM Onderzeebootloods en het Innovation Dock op RDM Rotterdam. Deze plek, groots en met een rijke industriële history, ontwikkelt zich in een rap tempo to dé plek waar industrie, creativiteit en innovatie samenkomen. Al prototypend breken creatieve geesten met een frisse, tegendraadse blik de bestaande business open en vernieuwen het werkveld.

 

 

 

 

Het doel van iTanks Industry Day

 

Inspiratie en nieuwe kennis opdoen. Nieuwe mensen leren kennen die net als u de kansen zien die nieuwe technologie brengen en er mee aan de slag gaan. Mensen verder brengen door uw kennis te delen. Deel worden van de innovatiegemeenschap op RDM Rotterdam!

 

 

Programma

 

Het ochtendprogramma bestaat uit keynotes waarin vooruitstrevende ontwerpers, ondernemers, wetenschappers en kunstenaars vertellen hoe zij tegen de toekomst aankijken. Geïnspireerd geraakt? ’s Middags barst het programma uit zijn voegen met workshops, demonstraties en inspiratiesessies waarin u zelf aan de slag gaat. Stroop dus de mouwen op voor workshops van RDM Makerspace, ontdek hoe slecht internet ruikt, leer de ins- en outs van 3D printen met staal en deel uw kennis in de inspiratiesessies. Serieuze business-cases worden afgewisseld met creatieve sessies.

 

 

Inschrijven en locatie

 

U kunt zich inschrijven via de website van iTanks. De locatie voor iTanks Industry Day is RDM Rotterdam, Onderzeebootloods, RDM-straat 1.

Gegevens

Datum:
juni 9, 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Categorie: