menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

iTanks Breakout Café ‘Go Fund Yourself!’

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

iTanks Breakout Café ‘Go Fund Yourself!’

16 maart @ 15:00 - 16:00

Op dinsdag 16 maart organiseert iTanks van 15.00-16.00 uur een online Breakout Café met het thema ‘Go Fund Yourself!’ via Networktables. In de Rotterdamse regio staan vernieuwen en de energietransitie hoog in het vaandel. Daarom zijn er diverse regelingen om vernieuwing (innovatie) te stimuleren. Van idee tot prototype en van product tot groeiend bedrijf.

 

Met het Breakout Café rond funding van innovaties willen iTanks, Gemeente Rotterdam, Up!Rotterdam, Innovation Quarter, Deltalinqs en Oneplanetcrowd een etalage bieden aan die regelingen. Heb je een plan en wil je door? Ben je aan de volgende stap toe of wil je zelfs je productie uitbreiden? Bezoek dan dit Breakout Café en laat je kort, inspirerend en to the point bijpraten over de mogelijkheden.

Het programma start met een keynote van wethouder Arno Bonte die zich bij de Gemeente Rotterdam inzet voor Duurzaamheid, Luchtkwaliteit en Energietransitie. Zijn inspirerende verhaal wordt gevolgd door breakouts over steun of financiering voor elke fase van je bedrijf. En als je meer wilt weten, dan weet je na het evenement waar je meer informatie kan opvragen.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
15:00 - 16:00
Categorie:
Site:
https://itanks.eu/event/itanks-breakout-cafe-gofundyourself/

Organisator

iTanks

Locatie

Online