menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

International Readiness Program Technologische Industrie

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

International Readiness Program Technologische Industrie

11 februari @ 14:00 - 1 april @ 17:00

Overweeg je internationaal actief te worden of heb je af en toe een aanvraag uit het buitenland? Dit programma van InnovationQuarter helpt jou om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. In compacte online sessies doorloop je samen met andere professionals uit de technologische industrie vijf masterclasses. Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van de groepsbijeenkomsten. Je leert van elkaars ervaringen en inspireert elkaar om tot actie over te gaan.

 

 

 

Voor wie?

De sessies zijn speciaal voor start-ups, scale-ups en mkb (max 100 werknemers) uit de technologische industrie met internationale ambitie. Je kunt als directeur deelnemen, maar beter is nog is om met een klein team uit jouw organisatie deel te nemen met ook iemand van sales en business development. Om deel te kunnen nemen moet je een te verkopen product of dienst hebben en willen exporteren of al af en toe zaken doen met het buitenland.

 

Wat gaan we doen?

Verspreid over een periode van 8 weken vinden er vijf masterclasses plaats over een specifiek onderwerp. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. De online masterclasses zijn verdeeld over 5 dagdelen van twee uur. De sessies worden aangeboden vanuit het SMITZH-innovatieprogramma.

 

Voor meer informatie en aanmelden: https://events.innovationquarter.nl/readinessprogramma 

 

Gegevens

Begin:
11 februari @ 14:00
Einde:
1 april @ 17:00
Categorie:

Organisatoren

InnovationQuarter
SMITZH

Locatie

Online