menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Innoveren & Investeren in de Drechtsteden

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Innoveren & Investeren in de Drechtsteden

mei 23, 2018 @ 14:30 - 17:00

Altijd al willen weten hoe de meest innovatieve bedrijven in de Drechtsteden kunnen blijven vernieuwen? Meer weten over de financieringsmogelijkheden voor uw innovaties? Én wat een investeerder meer dan kapitaal te bieden heeft? Kom naar de bijeenkomst Innoveren & Investeren op 23 mei van 14.30 uur – 17.00 uur bij de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht en maak kennis met o.a. ervaren innovatieve ondernemers, Rabobank, MKB Katalysatorfonds en de verschillende investeringsfondsen van of in beheer bij InnovationQuarter.

 

 

 

Fred van Beuningen (directeur Clean Tech Delta) leidt de middag in goede banen. Vanuit zijn innovatie en investeerders achtergrond heeft hij goed zicht op technologie en trends m.b.t. duurzaamheid.

Ervaren ondernemers vertellen waarom en hoe zij investeringen en subsidies hebben aangetrokken om hun innovaties te financieren, welke uitdagingen zij daarbij tegenkwamen én zij geven tips aan ondernemers voor succesvolle financieringsaanvragen. Maarten Korz, Innovatie manager Rabobank, zet uiteen op welke manier Rabobank ondernemers kan helpen zichzelf te innoveren.

Daarnaast presenteren fondsmanagers Liduina Hammer van UNIIQ en Nienke Vledder van ENERGIIQ de proposities van de fondsen van of in beheer van InnovationQuarter en hun ervaringen omtrent succesvol innoveren. Ook bieden wij u  uiteraard tijdens het netwerkgedeelte volop de gelegenheid om contactgegevens uit te wisselen met onze gezamenlijke account- en

Rabobank Drechtsteden/Merwestroom

Regio Drechtsteden, MKB Katalysatorfonds

InnovationQuarter, UNIIQ en ENERGIIQ

Werkgevers Drechtsteden

 

Aanmelden en locatie

U kunt zich online aanmelden voor dit event. Dit event vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek

Gegevens

Datum:
mei 23, 2018
Tijd:
14:30 - 17:00
Categorie: