menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Informatiesessie over programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Informatiesessie over programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’

13 april 2021 @ 09:00 - 10:00

Bent u als mkb-maakbedrijf eigenlijk wel klaar voor Industrie 4.0? Wilt u ook lagere kosten en kortere doorlooptijden door slim met data om te gaan, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? SMITZH-partner TNO helpt u hiermee! Samen met Produmize gaan we binnen het programma ’10 keer klaar voor Industrie 4.0’ in uw bedrijf aan de slag om zo veel mogelijk data uit uw machines te halen, om dit te vertalen naar bruikbare informatie. Maar dit doet u niet alleen, u gaat aan de slag met negen andere maakbedrijven. Zo leert u van elkaar en haalt u meer uit uw machinedata.

 

 

 

In plaats van lange workshops of droge haalbaarheidsstudies, gaan we echt aan de slag. Binnen uw bedrijf zorgen wij ervoor dat u de data uit machines kunt omzetten naar een hogere efficiency en lagere kosten. Doordat u dit samen met nog negen andere productiebedrijven doet, houden we de kosten laag, verlagen we risico’s en komen we tot betere resultaten. Aan het eind van het programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’ heeft u een werkende tool, kunt u betere beslissingen nemen en heeft u een netwerk om mee door te groeien. Wilt u ook weten hoe u met Industrie 4.0 aan de slag kunt gaan? Wij vertellen u in 30 minuten hoe ook u mee kunt doen. Meldt u aan voor ons webinar op 13 april tussen 9:00 en 10:00 uur.

Voor wie?

Het webinar en het programma 10 keer klaar voor Industrie 4.0 zijn bedoeld voor productiebedrijven met een (klein) serie productie, die willen digitaliseren om de potentie van Industrie 4.0 te ontsluiten.

Profiel bedrijven die kunnen meedoen:

– Eigen IT ondersteuning (intern of extern)

– Meerdere machines in de fabriek die in staat zijn om data gestructureerd te ontsluiten via bijvoorbeeld OPC-UA

– ERP systeem in gebruik

Het programma

Kijk voor meer informatie over het programma ‘10 keer klaar voor Industrie 4.0’ op de SMITZH website. Je kunt ook contact opnemen met Jeroen Broekhuijsen.

 

Aanmelden webinar

U kunt zich hier aamelden voor dit webinar. U ontvangt uiterlijk een dag voor aanvang de link voor deelname aan het webinar.

Gegevens

Datum:
13 april 2021
Tijd:
09:00 - 10:00
Categorie:
Hi Event
Site:
https://events.innovationquarter.nl/infosessieindustrie4punt0/home

Organisator

SMITZH

Locatie

Online