menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Industry 4.o meets Dutch makers @ Rotterdam

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Industry 4.o meets Dutch makers @ Rotterdam

april 13, 2018 @ 15:30 - 19:00

Dutch Makers Revolution organiseert op vrijdag 13 april aanstaande een special event. De organisatie haalt de geestelijk vader van de Industry 4.0 revolutie uit Duitsland naar het Rotterdam Makers District. Professor Detlef Z├╝hlke geeft je tijdens deze bijzondere bijeenkomst de laatste insights van de Duitse industrie. Ook geeft hij zijn visie op de toekomst van maakindustrie in de wereld. Daarnaast vertellen twee topondernemers uit de regio in TEDX stijl over hun passie voor de maakindustrie en de keuzes die zij gemaakt hebben om succesvol te worden op de Duitse en internationale markt. De koploperspositie van de Duitse maakindustrie is immers nauw verweven met de kracht van onze eigen industrie. Tijdens dit event slaan ze bruggen tussen beiden en laten zien waar onze gezamenlijke krachten liggen. Het gedetailleerde programma en de overige sprekers worden in de loop van volgende week bekend gemaakt.

 

Partners

Industry 4.0 meets Dutch Makers is een initiatief van: Dutch Makers Revolution: Dutch Makers Revolution is trots op de Nederlandse maakindustrie en is het persoonlijke netwerk voor het versnellen van innovatie in de maakindustrie.

PQ+: PQ+ is gespecialiseerd in kwaliteitsverbetering in de maakindustrie met vestigingen in Nederland en Duitsland. Rotterdam Makers District: Rotterdam Makers District is de plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie.

 

Locatie & Aanmelden

Het special event is onderdeel van het West Practice Day & Night festival dat gehouden wordt op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april. Industry 4.0 meets Dutch Makers vindt vanaf 15.30 uur tot 19.00 uur plaats op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower (Marconiplein). Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je direct aan via info@dutchmakersrevolution.nl onder vermelding van Industry 4.0 meets Dutch Makers. Toegang is gratis. Iedereen met een passie voor de maakindustrie is welkom.

 

Gegevens

Datum:
april 13, 2018
Tijd:
15:30 - 19:00
Categorie: