menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Ideecafé: Visie op Autonoom Varen

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Ideecafé: Visie op Autonoom Varen

februari 19, 2019 @ 16:00 - 18:30

Een op afstand bestuurbare sleepboot, een patrouillevaartuig als drijvend laboratorium, een demonstratie van autonoom varen op zee. Nederlandse maritieme bedrijven en onderzoeksinstellingen investeren in onderzoek en projecten naar autonoom varen, zowel op waterwegen als op zee. Tijdens dit ideecafé, georganiseerd door het samenwerkingsverband Maritime Delta en de Rotterdam Maritime Services Community, wordt u meegenomen in de wereld van de scheepsbouw, verzekeringen en scheepvaart. U hoort in korte tijd van spelers in de sector wat de laatste ontwikkelingen zijn!

 

 

Organisatie

Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Rotterdam Maritime Services Community is de brancheorganisatie voor maritiem zakelijke dienstverleners in regio Rotterdam. Het volledige programma vindt u hier.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 februari van 16:00 tot 18:30, bij STC Group (in de Mullerzaal), Lloydstraat 300 in Rotterdam. De locatie wordt mogelijk gemaakt door STC NMU. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
februari 19, 2019
Tijd:
16:00 - 18:30
Categorie: