menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Holland High Tech @ Hannover Messe

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Holland High Tech @ Hannover Messe

april 23, 2018 @ 08:00 - april 27, 2018 @ 17:00

 

 

 

Nederland presenteert zich succesvol al jaren onder de propositie van Holland High Tech vlag:
“Je moet in Nederland zijn voor oplossingen voor internationale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.”
 

Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op de Hannover Messe 2018. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit andere landen. Holland High Tech-partner FME zal de komende tijd de paviljoens en gezamenlijke activiteiten vormgeven.Mexico is in april 2018 het partnerland van de Hannover Messe. De Holland High Tech organisatie streeft ernaar om met een aantal deelnemende bedrijven uit Mexico een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Presentatie van deelnemers vanuit het Holland High Tech House

Voor de Hannover Messe 2018 heeft Holland High Tech wederom een goede locatie in hal 2 gevonden, in de loop van de bezoekers. Het Holland High Tech House biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech collectief in hal 2 zal nauw samenwerken met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4 en de deelnemers aan het Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen in hal 8. Ook wordt er weer gestreefd naar bestuurlijke afgevaardigden om onze boodschap kracht bij te zetten.

Ga naar de FME-website voor meer informatie over deelname aan het Holland High Tech House

Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen

De plannen voor het Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen op de vakbeurs ‘Digital Factory’ krijgen al vorm en de werving voor standdeelname is gestart. Er is in ieder geval een Holland Robotics Paviljoen binnen dit paviljoen.

De informatie over paviljoens en activiteiten wordt aangevuld, zodra deze beschikbaar is.

Gegevens

Begin:
april 23, 2018 @ 08:00
Einde:
april 27, 2018 @ 17:00
Categorie: