menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

HI-Tea: High Tech NL te gast @ Krohne

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

HI-Tea: High Tech NL te gast @ Krohne

september 21, 2017 @ 16:00 - 19:00

21 september – 16:00 | HI-Tea ‘High Tech NL te gast bij KROHNE’ @ Dordrecht

Namens KROHNE Altometer nodigen wij u van harte uit om op donderdag 21 september a.s. een bezoek te brengen aan dit innovatieve bedrijf in Dordrecht. HI-Tea ‘Te gast bij…’ wordt georganiseerd in samenwerking met HighTechNL. Een mooie kans om ook organisaties uit dit netwerk te ontmoeten, en een kijkje te nemen achter de schermen bij KROHNE. Tijdens deze HI-Tea verwelkomen we binnen het thema Metrologie voor Smart Industry als gastspreker, Jacob Jan de Boer van VSL. Uiteraard wordt ook deze HI-tea afgesloten met een netwerkborrel.

 

 

KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare meettechnologie, en biedt meetoplossingen voor alle denkbare industrieën. KROHNE werd opgericht in 1921 in Duisburg, Duitsland en heeft fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 60 landen wereldwijd.

 

André Boer, general manager KROHNE Altometer:

“Meten zit bij KROHNE in het bloed, en het continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen in ons DNA. Zo is ons bedrijf de afgelopen decennia gegroeid. Nu staan we aan de vooravond van een veelvoud aan ontwikkelingen op het gebied van automatisering, data communicatie en de slimme verwerking daarvan. Aan de basis staat steeds de metrologie en daarmee voor ons weer nieuwe uitdagingen, die complexer zullen zijn dan ooit. Dankzij die complexiteit moeten oplossingen voor nieuwe uitdagingen vooral gaan komen uit samenwerkingen vanuit de netwerken. Voor ons allemaal een mooie opgave en een boeiend vooruitzicht!”

 Jacob Jan de Boer, business developer VSL

“De industrie verandert in hoog tempo door de opkomst van Smart Industry. Om innovatief en competitief te blijven in de internationale maakindustrie moet de Nederlandse industrie innovatieve productietechnologieën ontwikkelen, om zo de kwaliteit te verhogen en de productiekosten en milieu-impact te reduceren. Dit is ook beschreven in de Smart Industry roadmap met als doel het realiseren van enkelstuks en foutloze massaproductie. Dit vereist betrouwbare informatie van het maakproces, afkomstig van meetdata uit de gehele keten en elke stap van de data analyse. Een mooie uitdaging om samen aan te werken.”

Programma

 

16:00 uur             : Inloop

16:30 uur             : Inleiding

16:35 uur             : Presentatie door gastheer André Boer

17:00 uur             : Presentatie door gastspreker, Jacob Jan de Boer van VSL

17:30 uur             : Rondleiding

18.00 uur             : Netwerkborrel

ca. 19:00 uur       : Einde bijeenkomst

 

Datum, tijd en locatie:

Datum: Donderdag 21 september 2017

Tijdstip: 16:30 – 18:30 uur

Locatie: KROHNE Nederland, Kerkeplaat 14 in Dordrecht

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze HI-Tea.

 

Wij hopen u bij KROHNE Altometer te mogen begroeten op 21 september a.s.!

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
september 21, 2017
Tijd:
16:00 - 19:00
Categorie:
Hi Event