menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

HI-tea @ Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

HI-tea @ Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

maart 6, 2018 @ 08:00 - 18:00

 

Op 6 maart a.s. organiseert HI samen met Smart Industry Fieldlab Duurzaamheidsfabriek een HI-tea waarin een aantal activiteiten van de Duurzaamheidsfabriek centraal staan. De Duurzaamheidsfabriek vestigt de aandacht op diverse vormen van innoveren, leren en hun samenspel. Het is de manier om buiten de eigen muren te kijken om met de juiste partners samen te innoveren en verder te leren.

 

 

In de Duurzaamheidsfabriek gaan innoveren, leren en werken samen. Dit programma richt zich op het proces waarin innovaties tot stand komen en in samenwerking worden doorgezet naar de belangrijke skills ontwikkeling die daarbij nodig is. Het bedrijf Krohne geeft als één van de founding partners een presentatie waarin ze laten zien hoe in samenwerking innovaties tot stand komen in de Duurzaamheidsfabriek en verbinding wordt gelegd met skills ontwikkeling. Daarnaast wordt het innovatieproject TIMA vanuit een innovatie en leerperspectief gepresenteerd. Afgesloten wordt met een toelichting op de VOORT innovatie ontwikkelmethodiek.

 Uiteraard wordt ook deze HI-tea afgesloten met een netwerkborrel en wordt een voor geïnteresseerden een rondleiding gegeven.

Programma

16:00 uur:

Inloop

16:20 uur:

Inleiding Duurzaamheidsfabriek door Daniel Wortel, Innovatiemanager

16:30 uur:

Presentatie André Boer van Krohne over samenwerking en innoveren in de Duurzaamheidsfabriek

16:45: uur

Presentatie Hans Visser Innovatiemanager fieldlab project Duurzaamheidsfabriek TIMA (Toegepaste Innovaties in Maritieme Automatisering)

17:15 uur:

Presentatie August Eckhardt over innovatieontwikkeling middels de VOORT methodiek

17:45 uur:

Borrel en rondleiding

 

Locatie & Aanmelden

Deze HI-tea wordt georganiseerd bij de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. U kunt zich aanmelden voor deze HI-tea via: info@hollandinstrumentation.nl

 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door steun van de provincie Zuid-Holland.

 

Gegevens

Datum:
maart 6, 2018
Tijd:
08:00 - 18:00
Categorie:
Hi Event