menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

HI Talent

HI Talent

4 november @ 16:00 - 17:30

In onze regio West-Nederland is er een grote en zeer diverse hightech industrie, voor wie het krijgen van personeel een voortdurend aandachtspunt is. Voor gezonde bedrijven is het noodzakelijk goede mensen aan te trekken en ervoor te zorgen dat het personeel zich kan blijven ontwikkelen. Aan de andere kant zijn opleidingsinstituten voortdurend in beweging. Er ontstaan steeds nieuwe educatiethema’s en nieuwe vormen van onderwijs. Het is dus van groot belang dat onderwijs en bedrijfsleven elkaar kent, van elkaar weten wat belangrijk is en wat er speelt samen verantwoordelijkheid neemt voor het opleiden van nieuwe generaties personeel. Om de relaties en uitwisseling tussen technische opleidingen en bedrijven te bevorderen, organiseren we op donderdag 4 november HI Talent.

 

 

HI Talent

Tijdens het HI Talent event op donderdag 4 november, presenteren een zevental technische MBO en HBO opleidingen zichzelf in een programma van korte pitches. Elke onderwijsinstelling legt een onderwerp ter bespreking neer, en wil aansluitend graag met u, vanuit het bedrijfsleven, in gesprek gaan in een korte break-out sessie. De volgende opleidingen dragen bij aan de HI Talent:

Programma

16:00-16:10 uur
Welkom. Uitleg doelen en activiteiten HI Talent door Marcel Tichem
16:11-16:52 uur
Pitches (6 min) van de zeven technische opleidingen met een specifiek onderwerp/vraag
16:53-17:00 uur
Afsluiting plenaire deel, stap naar break-out sessie
+/- 17.00-17.30 uur
Break-out sessies

Voor wie?

HI Talent is bedoeld voor leidinggevenden in bedrijven (afdelingen, werkplaatsen) en HR. Er zijn meerdere deelnemers per bedrijf welkom. Dit evenement staat ook open voor deelnemers die (nog) geen lid zijn van HI.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze HI Talent. U ontvangt na aanmelding uiterlijk een dag voor het event de Teams-link om deel te nemen.
Voor vragen en informatie: delia.wind@hollandinstrumentation.nl

 

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
16:00 - 17:30
Categorie:
Hi Event
* verplicht veld
Nieuwsbrief

Om uw inschrijving te bevestigen ontvangt u een email met daarin Algemene Verordening Gegevensbescherming