menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

HI Speedtrack: Beeldvorming in het hart

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

HI Speedtrack: Beeldvorming in het hart

30 november @ 09:00 - 09:30

HI organiseert op 30 november tussen 9:00-9:30 uur een HI Speedtrack met het thema ‘Beeldvorming in het hart – nieuwe instrumenten van onderzoek naar kliniek‘ met Prof. Dr. Gijs van Soest, Hoogleraar Invasive Imaging Technology aan de Erasmus MC.

 

 

Hart- en vaatziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak in Nederland en Europa. Gelukkig zijn er de laatste jaren veel nieuwe mogelijkheden om verstopte kransslagaders, ritmestoornissen etc. te behandelen. Deze behandelingen maken gebruik van allerlei geavanceerde beeldvorming. In het Erasmus MC worden hiervoor nieuwe technieken ontwikkeld.

De grote vraag is: hoe kom je van een goed idee voor een nieuw medisch instrument, via succesvolle experimenten, uiteindelijk bij de patiënt? Prof. Dr. Gijs van Soest, Hoogleraar Invasive Imaging Technology, Erasmus MC, Rotterdam bespreekt deze uitdaging en kijkt vooruit naar oplossingen.

 

Aanmelden

Deze HI Speedtrack met discussie is vooral voor die bedrijven die betrokken zijn bij het maken en ontwerpen van (delen van) instrumenten. U kunt zich hier aanmelden.

Na uw aanmelding ontvangt u, uiterlijk een dag voor aanvang, de link naar de online meeting.

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
09:00 - 09:30
Categorie:
Hi Event