menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

HI Speedtrack

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

HI Speedtrack

5 november 2020 @ 16:00 - 16:30

Met de matching activiteit ‘HI Speedtracks’ werken we aan het zichtbaar maken en activeren van kennisdeling. Zo brengen we partijen bij elkaar op innovatieve inhoud, en activeren we het matchmaking tussen onze leden en kennisinstellingen. Wij nemen u in drie korte online sessies op 6 oktober, 5 november en 8 december mee in de actuele ontwikkelingen die plaatsvinden in onze regio.

 

Het thema van de HI Speedtrack op dinsdag 5 november is: ‘In situ observatie van de groei van grafeen op vloeibaar koper’.

 

In de regio Zuid Holland zijn diverse bedrijven en universitaire onderzoeksgroepen bezig met het ontwikkelen van productiemethodes voor het bijzondere materiaal grafeen. Daarbij komt veel kijken op het gebied van apparatenbouw, gasflow control and analysis en nieuwe analyse technieken. In dit geval microscopie op basis van de thermische optische emissie (contrast door het verschil in het gloeien van het hete oppervlak waarop het grafeen groeit en het oppervlak zonder grafeen). De samenwerkende bedrijven en onderzoeksgroepen staan nu voor de vraag of en hoe het grafeen kan worden verwijderd van het vloeibare koper, zodat het voor applicaties gebruikt kan worden.

In deze HI Speedtrack wordt dit door Dr. Gert-Jan van Baarle van Leiden Probe Microscopy BV uitgelegd.

U kunt zich hier aanmelden voor dit online event op 5 november en het volgende online HI Speedtrack event. Na aanmelding ontvangt u de link naar de online meeting.

Wij hopen u ook bij het online HI Speedtracks op donderdag 5 november tussen 16:00-16:30 uur te mogen ontmoeten!

Gegevens

Datum:
5 november 2020
Tijd:
16:00 - 16:30
Categorie: