menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Hannover Messe – Smart Industry Paviljoen

Hannover Messe – Smart Industry Paviljoen

april 20 @ 08:00 - april 24 @ 17:00

Voor de 2020 editie van de Hannover Messe op 20 april t/m 24 april 2020 presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de Holland High Tech en Smart Industry zich door middel van het Holland High Tech Smart Industry Paviljoen voor de derde maal in hal 8. Als Nederlands collectief laten we zien dat bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat, Nederland de juiste partner is. Smart Industry en ICT in Nederland zijn belangrijke cross-sectorale thema’s voor ondernemers in de hightech industrie wereldwijd. De hallen waarin Automation, Motion & Drives worden gepresenteerd op de Hannover Messe richten zich op digitale processen in relatie tot industrie 4.0. Nederlandse bedrijven pakken hun kans op deze onderwerpen en daarom staat ons Holland High Tech Smart Industry paviljoen weer in hal 8.

 

Smart Industry Hannover Messe.png

 

Het Holland High Tech Smart Industry Paviljoen

Het doel is Nederland positioneren, direct businesscontacten leggen en leads ophalen en netwerk (nationaal en internationaal) vergroten. Dit doen we doormiddel van een uitgebreid inhoudelijk programma met dagprogrammering per paviljoen, netwerkactiviteiten en matchmaking. Ons Holland High Tech Smart Industry Paviljoen biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering voor ontvangst van de gasten. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech, Smart Industry paviljoen werkt uiteraard nauw samen met andere Nederlandse collectieve paviljoens:

  • Het Holland High Tech House in Hal 25 Future LAB : collectief van organisaties die zich bezig houden met research, development en high tech innovatie;
  • Holland Industrial Supply Paviljoen in Hal 20 groot collectief van de toeleverindustrie.

Deelnamekosten

De kosten voor deelname bedragen € 850,- per m2. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, verplichte marketingbijdrage, stand toeslagen, organisatie, catering, OBS-systeem, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie je de complete voorbereiding ten aanzien van de standbouw uit handen. Daarnaast profiteer je van de collectieve uitstraling van het Holland High Tech Smart Industry paviljoen. Minimale stand grootte is 6 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De kosten voor het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar en zitjes) worden verdeeld onder de deelnemers (maximaal 2 of 3 m2 per deelnemende organisatie). De kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

De extra georganiseerde promotionele en inhoudelijke activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Voor incubators en startende ondernemingen zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte van het paviljoen. Neem gerust eens contact op met Ingrid Kerklaan van FME om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

 

Data, locatie en aanmelden

De Hannover Messe is tussen 20 april t/m 24 april 2020 in de Deutsche Messe in Hannover. Kijk hier voor meer informatie.

Gegevens

Begin:
april 20 @ 08:00
Einde:
april 24 @ 17:00
Categorie:

Organisator

FME
E-mail:
ingrid.kerklaan@fme.nl
Website:
https://www.fme.nl/nl/agenda/hannover-messe-smart-industry-paviljoen

Locatie

Hannover
* verplicht veld
Nieuwsbrief

Om uw inschrijving te bevestigen ontvangt u een email met daarin Algemene Verordening Gegevensbescherming