menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Export Accelerator Program

Export Accelerator Program

17 februari @ 08:00 - 21 april @ 17:00

Overweegt u om internationaal actief te worden? En wilt u groei op buitenlandse markten realiseren? Meld u dan nu aan voor het Export Accelerator Program, dat loopt van 17 februari tot 21 april! Dit programma helpt u om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow uit het buitenland. Onderzoek nieuwe en specifieke buitenlandse markten, ontdek wie uw klant is en hoe u hen het beste kunt benaderen. En groei vervolgens van incidentele internationale orders naar een structurele omzet uit het buitenland!

 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

 

Samen met andere ondernemers doorloopt u zeven groepssessies. Iedere week werkt u zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van deze sessies. Door regelmatig met elkaar de voortgang te delen en elkaar te voorzien van feedback, leert u van elkaars uitdagingen en successen. Het Export Accelerator Program kent 5 online modules en 2 fysieke bijeenkomsten wat gelijk staat aan 7 ochtenden.

 

Voor wie?

Het programma is speciaal voor midden- en kleinbedrijven met een stevige positie op de Nederlandse markt, die een groeistrategie volgen en structureel een positie op buitenlandse markten willen realiseren. MKB-bedrijven die van incidentele internationale orders naar structurele buitenlandomzet willen groeien, alsmede ervaren exporterende bedrijven die een specifieke, nieuwe buitenlandse markt willen betreden.

Voor meer informatie en aanmelden: https://bit.ly/3ebJpWH

 

Gegevens

Begin:
17 februari @ 08:00
Einde:
21 april @ 17:00
Categorie:
Site:
https://www.exportacceleratorprogram.nl/editie12022

Organisator

InnovationQuarter
[agenda_crm_form]