menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

CyberSecurityBooster: De cyberverzekering

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

CyberSecurityBooster: De cyberverzekering

14 december 2021 @ 12:00 - 12:30

Op 14 december om 12:00 uur is het tijd voor CyberSecurityBooster #3 met als thema: ‘Het nut van cyberverzekeringen voor het verhogen van het cybersecurityniveau in de drinkwatersector‘. Een organisatie of bedrijf verzekeren tegen cybercrime, kan dat? Welke kosten worden er gedekt en is dat wel zo handig? In de CyberSecurityBooster krijgt u in 20-30 minuten een bredere blik op cybersecurity.

 

 

Onlangs kreeg Waternet een tik op de vingers van de Inspectie Leefomgeving en Transport vanwege onvoldoende grip op cybersecurity. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat cybersecurity binnen een sector (zoals de drinkwatersector) verbeterd wordt? In deze Booster gaan we in op de rol die de cyberverzekering hierin kan spelen.

Stel uw vragen aan Bernold Nieuwesteeg, bekend van onder andere de Erasmus Universiteit Rotterdam, BNR Nieuwsradio en het Financieele Dagblad. De CyberSecurityBooster vindt plaats op 14 december 12.00 en duurt 30 minuten. U kunt de booster volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

De CyberSecurityBooster heeft als doel om kennis over cybersecurity behapbaar te maken. En het niet alleen over problemen te hebben, maar ook over oplossingen. Deze Boosters zijn voor diegenen die met cybersecurity te maken hebben in hun werk en die een bredere blik op cybersecurity willen hebben.

Inschrijven

Schrijf u hier in voor de aankomende booster op 14 december.

Gegevens

Datum:
14 december 2021
Tijd:
12:00 - 12:30
Categorie: