menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

cursus ‘Robot Operation’ @ Delft

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

cursus ‘Robot Operation’ @ Delft

december 13, 2019 @ 09:00 - 16:30

Steeds meer banen zullen worden ondersteund door robots. Hiervoor moet je inzicht hebben in de interne werking van de robots en weten hoe ze veilig te bedienen. Op dit moment moeten robots individueel worden aangepast aan hun taken. Dit betekent dat er software op maat moet worden gemaakt, of speciaal ontworpen grijpers. Tijdens de cursus ‘Robot Operation’ in RoboHouse te Delft, krijgt u meer informatie over industriële robots, en hoe deze veilig toe te passen en te bedienen.

 

 

Basisprincipes robotbedrijf

In deze eendaagse cursus leert u de de basisprincipes van het robotbedrijf kennen. We bespreken de verschillende soorten robots (industriële robot, kobot, scharnier, scara, deltaroom, etc.) en de manier waarop deze te bedienen. We zullen ook meerdere veiligheidssystemen behandelen die gebruikt kunnen worden om een veilige werkomgeving te creëren. Over het algemeen wordt de robot gekoppeld aan andere geautomatiseerde systemen (transportbanden etc.). Ook deze interfaces worden besproken. Tot slot zullen we de grijper mogelijkheden van het oppakken van objecten bespreken. Deze cursus wordt aangeboden als onderdeel van een twee-gangen introductie tot robotica en is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is om met industriële robots aan de slag te gaan.

 

Datum, tijd en locatie

Deze cursus wordt op 13 december tussen 09:00 en 16:30 uur georganiseerd door RoboHouse en haar partners die hun cursussen op hun eigen kennisgebied aanbieden. Kosten bedragen € 99,- ex btw. Aanmelden kan hier. De locatie is Julianalaan 67 in Delft.

Gegevens

Datum:
december 13, 2019
Tijd:
09:00 - 16:30
Categorie:

Organisator

RoboValley
Site:
https://robovalley.com/robohouse

Locatie

Delft