menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Carrousel Slimme Technologie

 • Dit Agenda item is verlopen.
 • Dit Agenda is voorbij.

Carrousel Slimme Technologie

11 november @ 14:00 - 17:00

Wil jij weten hoe technologie jouw producten of processen verder kan verbeteren? En wil je dit zelf eens ervaren? Ga dan op donderdagmiddag 11 november naar de Duurzaamheidsfabriek. Tijdens de Technohub Carrousel Slimme Technologie maak je kennis met verschillende toepassingen van slimme technologie.

 

Tijdens de Carrousel kun je in verschillende workshops zélf aan de slag, onder begeleiding van experts. Deze inspirerende middag wordt afgesloten met een borrel.

 • Slim Meten
  Met behulp van de XCaliber Flow Loop ga je aan de slag met het doormeten, analyseren en oplossen van verstoringen. In de workshop maak je zo kennis met de rol van de proces operator. Je leert hoe je een installatie kunt bedienen en aanpassingen kunt doen.
 • Slim Lassen
  In deze workshop staat het lassen centraal. Je kunt hier zelf je las-skills testen met behulp van Augmented Reality (AR) lassen. Met deze installatie kun je op een veilige manier leren hoe je moet lassen, of als ervaren lasser je skills verder verbeteren. Daarnaast kun je kennismaken met de lasrobot en hoe je deze kunt programmeren.
 • Robot besturing
  Op het ‘Besturingsplein’ maak je kennis met de aansturing van robots. Je leert verschillende toepassingen kennen en hoe je de robots (Industriële robots en Cobots) kunt programmeren.
 • Sensortechnologie
  Tijdens deze workshop in het Smart Lab maak je kennis met verschillende type sensoren. Ook leer je hoe je deze met microcontrollers kunt aansturen, bijvoorbeeld met behulp van een Arduino.

 

Praktische info

Datum: 11 november 2021
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht
Aanmelden: https://bit.ly/3BsdQAS

Gegevens

Datum:
11 november
Tijd:
14:00 - 17:00
Categorie:
Site:
https://ap.lc/FG0ce

Organisator

Duurzaamheidsfabriek