menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Bezoek Technet aan Tec Factory @ Delft

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Bezoek Technet aan Tec Factory @ Delft

september 24, 2019 @ 17:00 - 21:00

Op 24 september bezoekt Technet de Tec Factory in Delft. The Tec Factory is een ‘state of the art’ maakfaciliteit waarin kennisinstellingen, bedrijven en overheid optimale interactie met elkaar hebben in het ontwikkelen en naar de markt brengen van technologische vernieuwing. Dit concept is een industriële ‘maker space’ waar, met de meest geavanceerde hightech machines en productietechnologie op projectmatige wijze en tegen marktconforme tarieven wordt gewerkt. Prototyping en kleine specialty producties zijn de primaire focus.

 

 

 

Technet Delft gaat kennismaken met een viertal bewoners en haar producten deze avond. Een overzicht en wat er gepresenteerd wordt kan je vinden in het programma, door op de verschillende onderdelen te klikken krijg je meer over de inhoud te zien. Het wordt een een zeer gevarieerde avond met veel techniek.

 

The Tec Factory

The Tec Factory is een ‘state of the art’ maakfaciliteit waarin kennisinstellingen, bedrijven en overheid optimale interactie met elkaar hebben in het ontwikkelen en naar de markt brengen van technologische vernieuwing. Dit concept is een industriële ‘maker space’ waar, met de meest geavanceerde hightech machines en productietechnologie op projectmatige wijze en tegen marktconforme tarieven wordt gewerkt. Prototyping en kleine specialty producties zijn de primaire focus. The Tec Factory is voor haar kerngebruikers 24/7 geopend. The Tec Factory is een initiatief van het Fieldlab SSR Mainports, onderdeel van de strategie voor economisch vestigingsbeleid van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. SSR Mainports ontwikkelt expertisecentra waar bedrijven, onderwijsinstellingen en burgers de nieuwste ontwikkelingen kunnen beleven en gezamenlijk werken aan nieuwe producten en diensten. SSR Mainports heeft binnen deze centra een permanente rol voor het opbouwen van kennis en het versnellen van de marktacceptatie van innovaties.

 

Programma

 

17:00 – 17:30 uur

Inloop

17:30 uur

Welkom en uitleg concept Tec Factory

17:45 uur

Presentatie en toelichting productiefaciliteit van Physee door Sam Anders, Hoofd productie Physee

18:15 uur

Silverwing, Thom van den Homberg, Chief Structures Silverwing

18:45 uur

Elevator pitches

19:00 uur

Buffet

19:40 uur

Vattenfall Solar Team: demo NUNA9 en toelichting ontwerp NUNA X1 door Niek Hogenboom, Teamleider

20:10 uur

Hoe dweil ik de laatste resten olie uit een put, Patrick Wissels, oprichter en eigenaar Cosams

20:40 uur

Afsluiting & Borrel

 

Locatie en aanmelden

Deze bijeenkomst is bij de Tec Factory, Schieweg 25 in Delft. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

 

Gegevens

Datum:
september 24, 2019
Tijd:
17:00 - 21:00
Categorie:

Locatie

Delft