menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Artificial Intelligence voor Horticulture

 • Dit Agenda item is verlopen.
 • Dit Agenda is voorbij.

Artificial Intelligence voor Horticulture

13 mei 2020 @ 15:30 - 17:30

Ontwikkel nieuwe businesskansen met Artificial Intelligence; juist nu! Misschien ligt de arbeid momenteel stil of zijn er mensen in uw organisatie die hun tijd nu op een andere manier moeten invullen. Tijd dus om in kennis van u en uw medewerkers te investeren. Vijzel uw kennis op rondom diverse AI thema’s en identificeer nieuwe business kansen!

 

 

 

 

 

In samenwerking met  World Horti Centre deelt InnovationQuarter in dit webinar de laatste kennis over AI, hoe AI  ingezet kan worden in de horticulturesector én ontdekken ze samen met u nieuwe business kansen.

 

Programma:

 • Deel 1: Introductie door InnovationQuarter
  • Welke marktpotentie heeft AI in land-tuinbouw?
  • De 7 business goals die komen uit een regionaal onderzoek voor land en tuinbouw worden besproken.

 

 • Deel 2: Wat kunnen we leren van bedrijven die AI al toepassen?
  • VORtech: ontwikkelaars van software voor voorspellingen en optimalisatie
  • Aan de slag met AI: Mark Roest neemt bedrijven mee in open source software of cloud oplossingen voor machine learning, wat kan je als bedrijf zelf al doen met zowel kleine als grotere datasets.
  • Geronimo: tailor made AI software ontwikkeling. Geronimo ontwikkelde een tool waarbij groen/assets op luchtfoto’s en satellietbeelden middels AI herkent wordt. Momenteel worden gewassen en assets naast het spoor herkend en zijn zij bezig om landschapselementen (zoals bomen) te herkennen voor het Ministerie van LNV. Wat kunt u leren van deze AI innovatie?

 

 • Deel 3: Q&A, inventarisatie voor vervolg sessie/ afsluiting

 

Voor wie? 

InnovationQuarter en partners organiseren een aantal webinars op het gebied van Artificial Intelligence. Denk vooruit en laat u inspireren door experts én bedrijven die voorop lopen in AI technologie en AI toepassing. Met deze webinars delen we algemene kennis én passen we deze toe op specifieke thema’s die uw inzichten kunnen vergroten.

Met als doel om u te helpen AI op korte termijn te implementeren in uw business én mogelijke samenwerkingen op te zetten!

 

13 mei 15.30 uur – 17.030 uur

Artificial Intelligence voor in de Horticulture

In samenwerking met  World Horti Centre en InnovationQuarter delen wij in deze webinar de laatste kennis over AI , hoe AI  ingezet kan worden in de horticulturesector én ontdekken we samen nieuwe business kansen.

 

Doelgroep

Kennisopbouw van AI voor Asset managers, R&D managers, Digital Innovation managers, CDO’s van grote en middelgrote bedrijven (land- en tuinbouw).

 

Inschrijven en meer informatie:

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar. Neem voor meer informatie contact op met: Colinda de Beer, Senior Business Developer Horticulture InnovationQuarter via: colinda.debeer@innovationquarter.nl of bel 06 281 65 826

Gegevens

Datum:
13 mei 2020
Tijd:
15:30 - 17:30
Categorie: