menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

AgriFoodTech 2017 @ ‘s-Hertogenbosch

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

AgriFoodTech 2017 @ ‘s-Hertogenbosch

december 13, 2017 @ 08:00 - december 14, 2017 @ 17:00

Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren in de machinebouw, voedselverwerking, op het land en in de kas staat bij AgriFoodTech centraal. Tijdens AgriFoodTech, vakbeurs met congres, worden de topsectoren High Tech Systemen & Materialen, Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen samen gebracht. Tijdens de tweede editie van AgriFoodTech op 13 en 14 december komen deze sectoren bij elkaar en (ver)bouwen samen aan de toekomst!

 

 

Innovaties

Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting, de Agri en Food sector innoveert in een rap tempo. En dat allemaal maar met één doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderde voedselketen. Naast aandacht voor de technologische innovaties, denk aan slimme verpakkingen en food design, staan op beurs de volgende thema’s centraal:
– Machinebouw & automatisering
– Big data & ICT
– Smart & vertical farming
– Testen, meten & kwaliteit (hygiëne)

 

(W)eten wat je niet (w)eet

De maatschappij verandert en steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Veel ketens en voedselsystemen veranderen hierdoor. Het is belangrijk om te weten wat je nog niet weet om veranderingen in te zien en tot stand te brengen, kansen te signaleren en te innoveren. Op AgriFoodTech 2017 wordt AgriFoodTech Platform Congres georganiseerd. Tijdens dit congres wordt er gekeken naar de veranderde voedselketen en de rol die technologie daarin heeft. Belangrijk zijn de gevolgen van en voor de veranderde maatschappij, en dus de gevolgen voor bedrijven. Kom in contact met onder andere vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail en ook andere ondernemers.

 

Bekijk de sfeerimpressie van AgriFoodTech 2016:

 

Programma, locatie en registratie

Bekijk hier het hele programma. AgriFoodTech is op 13 en 14 december in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt zich hier aanmelden voor AgriFoodTech 2017.

 

Samenwerkingsverbanden

AgriFoodTech wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met het AgriFoodTech Platform (FME, FNLI, LTO Nederland en 4TU met ondersteuning van het ministerie van Economische Zaken), GMV, Hightech NL en ZLTO.

Gegevens

Begin:
december 13, 2017 @ 08:00
Einde:
december 14, 2017 @ 17:00
Categorie: