menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

4e editie Optics Week @ Eindhoven

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

4e editie Optics Week @ Eindhoven

september 30, 2019 @ 08:00 - oktober 3, 2019 @ 17:00

Onze partnerorganisatie DSPE (Dutch Society for Precision Engineering) organiseert na de zomer in Eindhoven de 4e editie van de Optics Week. Vier dagen lang wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van optica en optomechanica. Op 30 september is het DSPE Optics and Optomechanics Symposium & Fair en van 1 t/m 3 oktober is de 3-daagse cursus ‘Optomechanical System Design’. Leden van Holland Instrumentation ontvangen korting bij deelname aan het symposium en aan de fair.

 

 

In 2013 werd het eerste jaarlijkse Optics and Optomechanics event in Eindhoven georganiseerd. In 2015 werd het gehouden in Delft. Om het netwerk naar het buitenland uit te breiden, organiseerde DSPE de Optics Week in 2017 in Aken. Dit jaar is de locatie weer Eindhoven.

 

DSPE Optics and Optomechanics Symposium & Fair

De week wordt op 3o september afgetrapt met de Optomechanics Symposium & Fair met interessante lezingen, mooie tentoonstellingen en demonstraties. Verschillende sprekers geven u meer informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van optica en opto-mechanica. Lees hier meer over het symposium.

 

3-Day Course Optomechanical System Design

Op basis van een diepgaande en zeer gevarieerde optomechanische ontwerpervaring, organiseert DSPE tussen 1 en 3 oktober, de driedaagse cursus voor de internationale hightechindustrie en onderzoeksgemeenschap, met een overzicht van ontwerpprincipes, nieuwste inzichten, geavanceerde hulpmiddelen en aantrekkelijke voorbeelden voor het ontwerp van optomechanische systemen. Deze Opto-Mechanics System Design Course wordt gegeven door ervaren ingenieurs opto-mechatronica zoals Lennino Cacace, Pieter Kappelhof, Jan Nijenhuis en Gabby Kroes.

Lees hier meer over het programma en de sprekers.

 

Locatie & aanmelden

De Optics Week wordt gehouden bij DSPE op de High Tech Campus, 5656 AE in Eindhoven.

U kunt zich hier aanmelden. Leden van Holland Instrumentation ontvangen korting bij deelname aan het symposium en aan de fair. U kunt hiervoor contact opnemen met Annemarie Schrauwen via: info@dspe.nl

Gegevens

Begin:
september 30, 2019 @ 08:00
Einde:
oktober 3, 2019 @ 17:00
Categorie:

Locatie

Eindhoven