menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Valk Welding

Staalindustrieweg 15, Alblasserdam

C Remco Valk

T +31 (0)78 691 70 11

E rhv@valkwelding.com

I www.valkwelding.com

 

Omschrijving

Valk Welding levert automatisering voor de lasproductie waarbij lasrobots, speciaalautomaten en lastoevoegmaterialen de belangrijkste componenten zijn.

Met meer dan 2600 geinstalleerde lasrobots en een maandelijkse levering van circa 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging.

Vanuit haar hoofdkantoor in Alblasserdam (Nederland) en eigen vestigingen in België, Frankrijk, Tsjechië en Denemarken, bedient Valk Welding de gehele Europese metaalindustrie met verkoop, training, support en service.

Voor de ontwikkeling van custom build lasrobotsystemen beschikt Valk Welding over eigen engineers met specialismes in automatisering en softwareontwikkeling. De assemblage van alle robotsystemen is geconcentreerd in Alblasserdam, waar ook trainingen worden verzorgd voor operators en programmeurs.

The strong connection. Dat is waar Valk Welding voor staat. Niet alleen een sterke lasverbinding maar ook een sterke binding met zowel de klant, leveranciers en de medewerkers van Valk Welding.

Wij ondersteunen onze klanten met hun lasproductie middels de levering van (las)robots, machines en consumables om materialen met behulp van lastechniek te verbinden.

Het zit in onze DNA om de klantbehoefte centraal te stellen en samen een langdurige relatie op te bouwen op basis van partnerschip. De opbrengst is dat je samen tot de beste oplossing komt, waarbij je als leverancier snel kunt schakelen en als klant geen kostbare tijd verliest.

Valk Welding heeft sinds enkele jaren ook een sterke verbinding met het onderwijs en investeert daarmee actief in nieuw talent dat later collega of klant kan worden. Kortom Valk Welding werkt aan een sterke connectie met de hele keten