menu-close

LinkedinTwitterFacebook

MVAVD Design

Lambertweg 22, Rotterdam

C ir. Marcel Vroom

T +31 (0)10 453 13 97

E office@mvavd.nl

I www.mvavd.nl

 

Omschrijving

MVAVD design is een compact ontwerpbureau voor industriële productontwikkeling en grafische interfaces.

DESIGN WERK

MVAVD is verantwoordelijk voor de uitvoering van
• (turn-key) ontwikkeling van industrieel te vervaardigen producten, met de nadruk op elektronische producten voor professioneel en publiek gebruik, in opdracht van MKB-bedrijven.
• onderzoeksprojecten met betrekking tot de toepassing van nieuwe producttechnologieën, in opdracht van grote bedrijven en (overheids)organisaties.

FILOSOFIE

MVAVD is actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij veranderingen ten gevolge van de toepassing van nieuwe technologieën een rol spelen. MVAVD design richt zich op het vorm geven aan de technologische veranderingen.

WERKWIJZE

MVAVD werkt in multidisciplinair projectteamverband intensief samen met andere industrieel ontwerpers, user-experience ontwerpers, wetenschappers, elektronica hardware en software ontwerpers, constructeurs, architecten, webdesigners, producenten en leveranciers.

 

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat...

Om in multidisciplinair projectteamverband samen te werken aan de productontwikkeling van instrumenten is de netwerkorganisatie Holland Instrumentation een ideaal platform voor kennisuitwisseling en starten van samenwerkingen.