menu-close

LinkedinTwitterFacebook

ICP Corporate Finance

ICP Corporate Finance

Barbara Strozzilaan 101 te Amsterdam

C Bastiaan Visser

T +31 (0)20 575 27 62

E visser@icpcf.nl

I http://www.icpcf.nl

Omschrijving

Welkom bij ICP Corporate Finance, een onafhankelijk strategisch en financieel advieskantoor. Wij zijn corporate finance specialisten met een uitgebreide ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemingen, directies, aandeelhouders en raden van commissarissen bij bedrijfsaankoop, verkoop en fusie.

Naast fusies en overnames adviseren en begeleiden wij ook bij management buy-ins of buy-outs, bedrijfswaarderingen en financieringsvraagstukken.

De partners van ICP Corporate Finance hebben gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring. Wij zijn betrokken en werken altijd nauw samen met onze opdrachtgever. Wij denken in verbindingen en netwerken, in oplossingen en nieuwe wegen, met een heldere stijl van communiceren. Persoonlijk, betrokken, professioneel en gericht op lange termijn relaties.

ICP Corporate Finance is onderdeel van de Association of International Corporate Advisors (AICA), een gerenommeerd internationaal netwerk van onafhankelijke corporate finance adviseurs. AICA is wereldwijd in 28 landen actief en er zijn 37 aangesloten bedrijven. Meer informatie over het internationale netwerk.

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat...

Neemt deel aan Holland Instrumentation omdat wij graag de overige deelnemers met raad en daad willen bijstaan met vraagstukken rondom financiering, waardering, financiele modellering, investeringen, bedrijfsverkopen, bedrijfsaankopen, fusies, e.d.