menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Airbus Defence & Space Netherlands B.V.

Airbus Defence & Space Netherlands B.V.

Mendelweg 30 te Leiden

C Sytze Kampen

T +31 (0)71 524 50 00

E s.kampen@dutchspace.nl

I www.airbusDS.nl

Omschrijving

Airbus Defence & Space Netherlands is baanbrekend in ruimtevaarttechnologie. In de 30 jaar dat we als zelfstandig bedrijf bestaan, hebben we diepgaande kennis en kunde opgebouwd op de werkterreinen Zonnepanelen, Structuren en Instrumenten & Systemen. We beschikken over moderne faciliteiten waar zonnepanelen, satelliet-(sub)systemen en raketonderdelen worden ontworpen, geassembleerd, getest en afgebouwd.

Bij de ontwikkeling van die technologie is Airbus Defence & Space Netherlands vaak een spin in het web. We werken intensief samen in, vaak internationale, partnerships. Met opdrachtgevers, kennisinstituten, universiteiten, leveranciers en andere partners. Goede, effectieve samenwerking is de sleutel tot succes.

Vernieuwing en verbetering zijn voor ons sleutelwoorden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van ultragevoelige sensoren, supersterke structuren en lichte materialen, nieuwe manieren om efficiƫnter energie te winnen en te gebruiken. We zijn altijd bezig om met de technologie van morgen de missies van onze klanten succesvol te laten verlopen.

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat...

Werken aan ruimtevaarttechnologie is geen standalone activiteit en de techniek bevindt zich altijd op het randje van het mogelijke. We kunnen zodoende niet zonder intensieve partnerships. Deelname aan Holland Instrumentation geeft de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en inspireren.