menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Blogs 1-2-3 over ontwikkelingen ActieAgenda

Anton Duisterwinkel, Business Developer bij InnovationQuarter en bestuurslid van HI, schrijft komende maanden negen blogs over de ontwikkelingen rond de ActieAgenda Technologische Industrie Zuid-Holland. Wij delen hier de eerste drie blogs.

 

Blog 1: Waarom een ActieAgenda Tech industrie in Zuid-Holland?  

Waarom is een ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland nodig? Het antwoord op deze vraag vindt u in deze eerste blog uit een serie van negen van Anton Duisterwinkel, Senior Business Developer bij InnovationQuarter.

Lees hier: Blog Anton Duisterwinkel_ActieAgenda_1

 

Blog 2: Wat is innovatie?

In de tweede blog van Anton Duisterwinkel geeft hij antwoord op de volgende vragen: Wat is eigenlijk innovatie? Wat zijn kritische succesfactoren? Hoe kunnen we dat versterken in Zuid-Holland? Welke kansen ziet u en vindt u het meest kansrijk?

Lees hier: Blog Anton Duisterwinkel_ActieAgenda_2

 

Blog 3: Innovatie stimuleren in Zuid-Holland?

Is het zinvol om innovatie te stimuleren op de schaal van Zuid-Holland? De één vindt zelfs Nederland maar een postzegel, de ander zoekt het op de schaal van de campus. En stel je voor dat je op regionale schaal innovatie wilt stimuleren, hoe doe je dat dan? In deze derde blog van Anton Duisterwinkel gaat hij in op deze vragen.

Lees hier: Blog Anton Duisterwinkel_ActieAgenda_3

 

 

Denkt en doet u mee? Uw reacties en aanvullingen op deze blog zijn welkom bij Anton Duisterwinkel. Hij neemt deze reacties mee in de verdere uitwerking tot de ActieAgenda.