menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

High Tech NL te gast bij Holst Centre

High Tech NL te gast bij Holst Centre

februari 22 @ 15:00 - 18:00

Een van de succesvolle en populaire activiteiten van Hight Tech NL is de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’ Deze worden georganiseerd voor en door leden van de vereniging. Dé kans om elkaar te ontmoeten en tevens een kijkje achter de schermen te nemen bij het organiserende lid. Op 22 februari is deze bijeenkomst bij Holst Centre in Eindhoven.

 

 

Op donderdag 22 februari 2018 organiseert het Holst Centre de netwerkbijeenkomst. Samen met andere leden brengt u een bezoek aan dit bedrijf in Eindhoven. Een mooie kans om andere leden te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te nemen bij Holst Centre. Alle medewerkers van leden en partners zijn van harte welkom om aan dit bedrijfsbezoek deel te nemen.

 

Over Holst Centre

Holst Centre is een onafhankelijk R & D-centrum dat technologieën ontwikkelt voor draadloze autonome sensortechnologieën en voor flexibele elektronica, in een open innovatieomgeving en in toegewijde onderzoekstrajecten. Een belangrijk kenmerk van Holst Centre is het partnerschapsmodel met de industrie en de academische wereld, gebaseerd op gedeelde routekaarten en programma’s. Het is dit soort kruisbestuiving waarmee Holst Centre zijn wetenschappelijke strategie kan afstemmen op industriële behoeften.

 

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van de serie netwerkbijeenkomsten ‘High Tech NL te gast bij…’. Save-the-date: op 29 maart zijn de leden van High Tech NL te gast bij Sioux in Eindhoven.

 

Datum en locatie

22 februari 2018 / Locatie: High Tech Campus 31, Eindhoven

Gegevens

Datum:
februari 22
Tijd:
15:00 - 18:00
Categorie:

Locatie

Eindhoven