menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Burdock Group

Burdock Group

Laan van Zuid Hoorn 15 te Rijswijk

C Arjan Modderman

T +31 (0)6 462 317 72

E a.modderman@burdock.com

I http://www.burdock.com

Omschrijving

Aangenaam;

Burdock High Tech is de verbindende factor tussen de high tech industrie en technische experts. Wij stellen expertise centraal en leveren sourcingsoplossingen voor high tech industriële productieplants : machinebouw, aviation, electronics, automotive en life sciences.

Wie is Burdock?

Vanuit het hoofdkantoor in Rijswijk en met  17 internationale kantoren wereldwijd bemensen wij projecten van één productie- of projectmanager tot complete teams van specialisten. Door onze werkwijze zijn we uitgegroeid tot één van Europa’s grootste onafhankelijke industriële sourcingsorganisaties. Ruim 20 jaar bouwt Burdock aan de beste lokale en internationale professionele netwerken. Wij stellen ons wereldwijde netwerk beschikbaar aan onze klanten en brengen expertise en vraag bij elkaar.

Naast High Tech heeft Burdock  haar sporen verdiend binnen de sectoren Process, Olie & Gas, Civiel & Infra en Chemie.

Wat betekenen wij voor onze klanten?
Wij ondersteunen onze klanten met een diversiteit aan sourcingsoplossingen:

   • Sourcing van specialisten en teams
   • Werving & Selectie van personeel op executive niveau
   • Inhouse recruitment
   • Supplier Management
   • Projectengineering
   • Payrolling services

Neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat...

wij een inhoudelijke bijdrage willen leveren aan Holland Instrumentation. Wij informeren de deelnemers graag over de trends binnen sourcing, opleiding en ‘human capital’.  Per slot van rekening zijn mensen de basis tot innovatie en vooruitgang. Bovendien verbindt Burdock netwerken, bedrijven en expertise. Wij maken graag onderdeel uit van dit sterke netwerk van organisaties, overheden en instituten.